EnglishHungarianEspañolItalianDeutschFrench

Vaddisznó vadászat

Őzbak vadászat

Gímbika vadászat

Fácánhajtás

Muflon vadászat

Dámbika vadászat

Apróvad vadászat

Vadászat - szállás

Természvadász

Hirdetés

PV-TV

Hirdetés
Home
Vadászat Magyarországon
Dámbika vadászat - Magyarország

Dámbika vadászat Magyarországon

Magyarországon él a világ egyik legerősebb dámpopulációja. Ezt az is igazolja, hogy az utolsó két világrekordot Kelet-Magyarországon, a Debrecen közelében lévő Gúthon ejtették el (1991. 6,40 kg, 233,11 CIC pont; 2002. 5,43 kg, 237,63 CIC pont).

Bővebben...
 
Gímbika vadászat - Magyarország

Gímbika vadászat Magyarországon

A világhírű magyar gímbika-populáció legjelentősebb része a Dunántúl déli és nyugati részén él. A kiváló genetikai adottságok mellett az optimális élőhelyi feltételeknek és a szakszerű vadgazdálkodásnak köszönhetően a magyarországi gímbikavadászat továbbra is őrzi régi rangját.

Bővebben...
 
Őzbak vadászat - Magyarország

Őzbak vadászat Magyarországon.

A magyar őzpopuláció világhírét egyrészt a bőséges és kitűnő élőhelyi adottságoknak, másrészt a több évtizedes, tudatos vadgazdálkodásnak köszönheti.
Vadászterületeink az ország három részére összpontosulnak, mindegyik más-más adottsággal rendelkezik.

Bővebben...
 
Fácánhajtás - Magyarország

Nagyterítékű  fácánhajtás Magyarországon, Budapest közelében

Vadászatainkat a Budapesttől 40-80 km-re, keletre, északkeletre lévő Gödöllő és Hatvan térségében szervezzük. Az egymás közelében lévő területeinknek köszönhetően akár 2-3 napos vadászatokat is tudunk úgy szervezni, hogy a csoport mindig új területen vadászik.
Valamennyi területünk dombvidéken található, a mezőgazdasági területek mellett jelentős az erdők, bokrosok és nádasok aránya is.
A fenti természeti adottságoknak és sokéves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően a magasan repülő fácánokkal sportos vadászatokat nyújtunk vadászcsoportjainknak.

Bővebben...
 
Apróvad vadászat - Magyarország

Apróvad vadászat Magyarországon, fácán, nyúl, kacsavadászat Magyarországon.

Az egyre szigorodó vadászati és természetvédelmi rendelkezések miatt főként a félvadkacsa vadászatát ajánljuk a vízivadvadászatot kedvelő vendégeinknek, melyet egyéb apróvad (fácán, nyúl) és nagyvad (augusztus: őzbak, szeptember: gímbika, október: dámbika) vadászatával kombinálva is lehet szervezni.

Bővebben...
 
Muflon vadászat - Magyarország

Muflonvadászat Magyarországon. Muflonkos vadászat.

Magyarországon nem őshonos muflonra leggyakrabban a középhegységekben vadászhatunk, bár a telepítéseknek köszönhetően az észak-alföldi és a dél-dunántúli kertekben is előfordulnak.
Vadászatainkat a Budapesthez közeli állami területeken és az észak-alföldi magán-vadaskertekben szervezzük meg.

Bővebben...
 
Vaddisznó vadászat - Magyarország

Vaddisznó lesvadászat és hajtások Magyarországon. Szabadtéri hajtások és kerti, nagyterítékű hajtások. Vaddisznó hajtások Magyarországon.

Vaddisznó lesvadászat Magyarországon. Vaddisznó egyéni vadászata. A vaddisznó egyéni vadászatára egész évben lehetőség van, leggyakoribb formája a magasleses vadászat. Vadászatainkat a Budapesthez közeli állami területeken és az ország keleti felében lévő legjobb vadaskertekben szervezzük. Igény szerint a vadászatot kombinálni lehet egyéb nagyvad (őzbak, gím, dám és muflon) vadászatával is.
Az elejetett kanok szinte kizárólag érmesek, általában 20 cm felettiek, de nem ritkák a 22-24 cm-es trófeák sem.

Bővebben...